Vaasan Vasamattaret tarjoaa laadukkaita tunteja perheen pienimmistä liikkujista nuoriin. Tarjoamme sekä harrastetunteja sekä valmennustoimintaa vaativaankin lajiharjoitteluun. Tuntitarjonnastamme löytyy kattava valikoima perusliikuntatunteja aina taaperoikäisistä lapsista nuoriin. Vaasan Vasamattaret on Tähtiseura.

Lasten ja nuorten tunnit alkavat 2.9.2019. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat harrastelijat!
Syyskausi 69€.
Ilmoittaudu mukaan Jäsentieto.fi

Nuppuvoimistelu 4-5v (kielikylpyryhmä)
Ma 17-18 Merenkurkun koulu
Nina Hållfast, Moona Smolander

Kirppujumppa 4-5v
Ma 17.15-18 Gerby Skola
Jasmin Granholm

Jumppakoulu 6-8v
To 16.30-17.15 Merenkurkun koulu
Hanna Paavola

Jumppakoulu 9-12v
To 17.15-18.15 Merenkurkun koulu
Hanna Paavola

 

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu on urheilulaji, joka vaatii voimistelijalta taitoa, voimaa, liikkuvuutta sekä tulkintaa. Laji muodostuu musiikin ja liikkeen yhdistämisestä, luodaan kaunis kokonaisuus ja tuodaan ohjelman teemaa esille.

Myös ikäkausien suljettuihin joukkueisiin voi hakea mukaan. Ikäkausien lisätiedot ja valmentajien yhteystiedot löytyy täältä.

Huolehdithan lapselle mukaan vesipullon sekä liikuntavarusteet tunnille. Ilmoitathan ohjaajalle mikäli lapsella on jokin liikuntaa rajoittava sairaus tai lääkitys.

Jäsenmaksun maksettua lapsella on voimassa Jumppaturvavakuutus. Tuothan kuitin ohjaajalle, niin hän antaa lapselle jäsenpinssin, joka oikeuttaa tunneilla käymiseen. Pinssi on hyvä olla kiinni jumppapussissa/-repussa.

* Erillinen joukkuevoimistelun valmennuskausimaksu