Vaasan Vasamattaret tarjoaa laadukkaita tunteja perheen pienimmistä liikkujista nuoriin. Tarjoamme sekä harrastetunteja sekä valmennustoimintaa vaativaankin lajiharjoitteluun. Tuntitarjonnastamme löytyy kattava valikoima perusliikuntatunteja aina taaperoikäisistä lapsista nuoriin. Vaasan Vasamattaret on Tähtiseura.

Lasten ja nuorten tunnit alkavat 2.9.2019. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat harrastelijat!

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu on urheilulaji, joka vaatii voimistelijalta taitoa, voimaa, liikkuvuutta sekä tulkintaa. Laji muodostuu musiikin ja liikkeen yhdistämisestä, luodaan kaunis kokonaisuus ja tuodaan ohjelman teemaa esille.

Pineda Kids 5-6v
Hanna Mäntylä, Ella Sundell, Emilia Westerqvist

Pineda 7v
Sanna Lundström, Iina Helminen, Aune Rintamäki

Odelia Lila 8-10v*
Mirjam Santanen, Alexandra Harju

Dellaria Flex 10-12v (synt. 2008-2009)*
Milla Halla-aho, Petronella Primetta

Olesia 10-12v (synt. 2007)*
Hanna Mäntylä, Reetta Berg, Tuulia Piehl

Dirius 12-14v (synt. 2006)*
Kaisa Helminen, Tarja Helminen, Josefina Westerqvist, Ella Sundell

Delestra X 14-16v*
Sanna Lundström, Viivi Suomela, Kiia Arola

Myös ikäkausien suljettuihin joukkueisiin voi hakea mukaan. Ikäkausien lisätiedot ja valmentajien yhteystiedot löytyy täältä.

– – – – – – – – – – – – – –
Ryhmien minimikoko on 6 henkilöä ja maksimikoko 15-35 henkilöä, riippuen ohjaajien sekä apuohjaajien  määrästä ja lasten iästä.

JV = Joukkuevoimistelu

Huolehdithan lapselle mukaan vesipullon sekä liikuntavarusteet tunnille. Ilmoitathan ohjaajalle mikäli lapsella on jokin liikuntaa rajoittava sairaus tai lääkitys.

Jäsenmaksun maksettua lapsella on voimassa Jumppaturvavakuutus. Tuothan kuitin ohjaajalle, niin hän antaa lapselle jäsenpinssin, joka oikeuttaa tunneilla käymiseen. Pinssi on hyvä olla kiinni jumppapussissa/-repussa.

* Erillinen joukkuevoimistelun valmennuskausimaksu