Aikuisille suunnatut ryhmäliikuntatunnit ovat kaikille saavutettavia, vastaavat harrastajien tarpeita sekä toiveita ja ovat laadukkaasti toteutettuja. Kaikenikäiset ja -kuntoiset saavat tunneillamme hien pintaan ja hymyn huulille!

Tunnit alkavat ma 2.9.2019 alkaen. Ilmoittaudu mukaan Jäsentieto.fi

RPV
Ma 18-19 Merenkurkun koulu
Katriina Koskieniemi-Väisänen

Miesten oma kuntojumppa
Ma 19-20 Merenkurkun koulu
Minna Backman

Tanssin iloa 65+
Ti 11-12 Vuorikodin juhlasali
Toini Koskinen

Superpakarat
Ti 18-19 Keskuskoulun yläsali
Susan Benizri

Body
Ke 18-19 Keskuskoulun yläsali
Katriina Koskiniemi-Väisänen

 

Vaasan Vasamattaret tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja kaikenikäisille liikkujille.

Toiminta on terveyttä edistävää ja turvallista. Vaasan Vasamattarien ohjaaja on koulutettu ja sitoutunut ohjaamaan laadukkaita, tavoitteellisia tunteja. Ohjaaja noudattaa seuran sääntöjä. Ohjaaja ovat kannustava ja huomioi ryhmän erityistarpeet. Ohjaaja ylläpitää hätäensiaputaitojaan. Ohjaaja kannustaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin jumpan ulkopuolellakin.

Aikuisille järjestetään mm. erilaisia aerobisia tunteja, eritasoisia kuntojumppatunteja, tanssillisia liikuntatunteja, sekä venyttely- ja kehonhallinta- sekä kehonhuoltotunteja viikoittain. Myös miehille on oma ryhmä. Ryhmäliikuntatunneille ovat kaikki jäsenmaksun maksaneet tervetulleita. Kausimaksut pyritään pitämään edullisina. Vaasan Vasamattaret järjestää yhteistyössä Vaasan  yliopiston kanssa opiskelijajumppaa.

Tavoitteena on liikunnan muodostuminen jäsenten elämäntavaksi.