Tule kokeilemaan joukkuevoimistelua

Joukkuevoimistelun valmennusryhmiin on mahdollista pyrkiä mukaan avoimen kokeilutilaisuuden aikana. Avoin tilaisuus järjestetään torstaina 26.5.2016 klo 18-19 Isolahden koulun liikuntasalissa (Pallokatu 11). Tervetuloa kokeilemaan!

Joukkueet joihin voi pyrkiä mukaan ovat
Dellaria 6-7v
Olesia 8-9v
Dirius 10-12v
Delestra 10-12v
Adelina 12-14v
Lidia 14-16v
Kaste yli 16v

Yli 12v joukkueisiin vaaditaan aiempaa kokemusta voimistelun, tanssin tai baletin puolelta.

Kysymyksiin vastaa seuran valmennusvastaava Sanna Lundström / 0405650350 / sanna.lundstrom(a)vaasanvasamattaret.fi

Tilaisuudessa käydään läpi perus lajiharjoitus 60min. Päällä tiukat treenivaatteet ja mukaan juomapullo.

Mitä on joukkuevoimistelu?

Joukkuevoimistelu – esteettinen ja taiteellinen kilpaurheilulaji
Joukkuevoimistelu on urheilulaji, joka vaatii voimistelijalta taitoa, voimaa, liikkuvuutta sekä tulkintaa. Laji muodostuu musiikin ja liikkeen yhdistämisestä, luodaan kaunis kokonaisuus ja tuodaan ohjelman teemaa esille. Parhaimmillaan joukkuevoimisteluohjelma on elämys ja liikunnan ilo hehkuu voimistelijoista.

Vaasan Vasamattarissa on mahdollista harrastaa joukkuevoimistelua kilpa- ja harrasteryhmässä. Pyrimme tarjoamaan myös SM-tason huippuvalmennusta. Painopisteenä kaikissä joukkueissamme on liikunnan ilo!

Joukkuevoimistelussa joukkueen voimistelijoiden määrä on minimissään 5 (kilpasarjat) ja 6 (mestaruussarjat). Joukkuevoimistelussa on myös tärkeää, että joukkue harjoittelee yhteisen tavoitteen eteen.

Joukkuevoimistelussa syyskausi on välinekausi (hyppynaru, pallo, vanne, keilat, tai nauha). Väline määräytyy ikäsarjan sekä joukkueen tason mukaan. Kevätkausi on vapaaohjelmakausi.

Lisää samasta aiheesta