Team Dellaria kansainvälisiin voimistelukisoihin Tartoon

Voimistelusaleilla on vuoden alusta alkaen harjoiteltu ahkerasti kevään uusia vapaaohjelmia. Team Dellaria joukkueelle vuoden vaihtuminen on tuonut mukanaan uusia jännityksen kohteita. Siirtyminen 10-12 -vuotiaiden sarjaan sekä Voimisteluliiton myöntämä paikka kansainvälisiin voimistelukilapailuihin Tartoon helmikuussa, ovat nostaneet joukkueen treenimotivaation huippuunsa:

”Viime syksynä luvattiin voimistelijoille, että jos saavuttavat syksyn kilpailulliset tavoitteet, haetaan kansainvälistä kisapaikkaa. Tytöt hoitivat homman kotiin ja minä lunastin osuuteni diilistä. Vanhemmat sitoutuivat projektiin upeasti heti alusta saakka ja kaikkien suureksi iloksi saimme joulukuun loppupuolella tiedon, että Voimisteluliitto on myöntänyt meille paikan!” Iloitsee joukkueen valmentaja Petronella.

”Tämä kv-kisa on tottakai osa jo kauan sitten luotua pitkän tähtäimen suunnitelmaa. Sitä en kuitenkaan olisi osannut arvata, että tyttöjen ensimmäinen kilpailu 10-12-vuotiaiden sarjassa tulisi olemaan kv-edustus.”

Tarttossa järjestettävä Miss Valentine kilpailu käydään jo helmikuun lopussa (28.2.-3.3.2019) ja sitä varten ohjelman hiominen onkin joukkueella jo täydessä vauhdissa. Tammikuussa tytöt ahkeroivat voimistelusalissa muutamana viikonloppuna hieman pidempään, vanhempien huolehtiessa riittävästä muonituksesta. Valmistautuminen kansainvälisiin kilpailuihin aiotaan tehdä huolella ja siihen on vaadittu myös vanhemmilta venymistä erityisesti varainkeruutalkoiden puolella.

”Viime syksyn ohjelma luotiin siten, että koko ajan takaraivossa kyti ajatus tästä keväästä. Olemme hyödyntäneet syksyn ohjelman runkoa niin paljon kuin sääntöjen puitteissa on mahdollista. 8-10 -vuotiaiden sarjaan verrattuna 10-12 -vuotiaiden sarjan säännöt ovat kuitenkin huomattavasti haastavammat, joten paljon on rakennettu uutta ja vaikeutettu.” kertoo Petronella.

”Voimistelijoista näkyy, että haluavat panostaa tähän ulkomaan kisaan ja arvostavat suuresti sitä, että saavat reissuun lähteä. He tekevät kovaa ja sinnikästä työtä jokaisessa treenissä. Miss Valentinea odotetaan innolla ja jännityksellä!”

Seuraa Team Dellarian sekä muiden Dellaria-joukkueiden valmistautumista kevään kipailuihin Instagramissa dellaria_vava

Related posts