Logo JPG.

Syksyn ensimmäinen seura-asutilaus

Vasamattarien edustus- ja treeniasut tulevat Piruetista ja syksyn ensimmäinen tilaus umpeutuu jo 10.8.2017. Sovitusmahdollisuuksia elokuun alkupuolella.

Seurakauppaan pääset tästä.
Aktivointikoodi seurasivuille on:
vava2016.

Halutessasi voit yhdistää tilaukseesi myös verkkokaupan muita tuotteita. Seuratuotteita on mahdollista tilata syksyllä 2017 kaksi kertaa.

Syksyn 2017 tilausjaksot ovat seuraavat:

  • umpeutuu 10.8. ja toimitus viikolla 37
  • umpeutuu 27.10. ja toimitus viikolla 48

Valitse toimitustavaksi seuratoimitus ja oma ryhmä, tällöin helpotat tilausten jakoa. Kaikki tilaukset toimitetaan keskitetysti seuralle. Jos valitset jonkin muun toimitustavan, kuluja ei palauteta.

Takkien, toppien ja narupunttihousujen sovitusmahdollisuus Länsimetsän koululla torstaina 3.8. ja tiistaina 8.8. Aivan kaikkia kokoja ei ole saatavilla sovituksessa.

Niillä tilattavilla tuotteilla, jotka ovat seurakohtaisissa väreissä sekä painatuksissa, ovat sitovia eikä niillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Toimituksen voit valita kotiin tai Smart post -automaattiin jolloin tilaukseen lisätään toimituskulut, tai NOUDON Tampereen Piruetista, jolloin toimituskuluja ei tule, ja Piruetti toimittaa ”nouto” vaatteet suoraan seuran toimistolle.

Toppien värit
Lidia, Kaste: Musta
Delestra, Dirius: Blue
Olesia: Mint
Dellaria, Odelia, Pineda: Pink

Seuran toppatakkia ja laukkuja on mahdollista tilata alkusyksyllä!

Lisää samasta aiheesta