Lasten ja nuorten tunnit

Joukkuevoimistelu (JV)
Ryhmässä harjoitellaan tavoitteellisesti voimistelun perusliikkeitä, fyysisiä ominaisuuksia, välineiden käyttöä sekä notkeutta. Ryhmät harjoittelevat 1-7 kertaa viikossa. Ryhmät kilpailevat ja osallistuvat Asematapahtumiin sekä kilpailuihin kaksi-kahdeksan kertaa vuodessa. Myös leirejä ja tehoviikonloppuja muutamia kertoja vuodessa. Joukkuevoimistelu suositellaan aloitettavan jo varhaisessa vaiheessa.

Gladiaattorit
Poikien oma temppujumppa, jossa harjoitellaan kehonhallintaa, akrobatiaa sekä poikien juttuja. Tuntiin kuuluu myös lihashuoltoa ja venyttelyä. Sopii erinomaisesti myös esim. jalkapallon ohelle. Kesto 45min/75min

Kirppujumppa/Kirppuliikunta
Lasten ”satujumppa”, jossa leikin ja mielikuvituksen kautta tutustutaan omaan kehoon ja liikkumiseen eri tavoin. Sopii kaiken tasoisille lapsille, niin tytöille kuin pojillekin.

Lasten tanssi
Lasten oma tanssitunti, jossa tutustutaan tanssin monipuoliseen maailmaan. Tunnille osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista. Sopii niin tytöille kuin pojillekkin.

Perheliikunta
Perheen yhteinen voimisteluharrastus on hauskaa yhdessäoloa – liikkumisen riemua arjen lomassa.
Perheliikunnassa alle kouluikäiset lapset (1-3v) vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti. Voimisteluseurojen koulutetut ohjaajat tutustuttavat perheitä liikuntaleikkeihin, peleihin, telineisiin ja välineisiin. Tunneilla juostaan, hypitään, liikutaan musiikin tahdissa, pyöritään kuperkeikkoja ja opetellaan perusliikuntataitoja leikkien ja mielikuvien kautta.
Perheliikuntatunnit antavat myös ideoita ja virikkeitä perheen arkiliikuntaan ja parhaimmillaan johdattavat lapset jo pienestä pitäen liikunnalliseen elämäntapaan.

Nuppuvoimistelu
Nuppuvoimistelu on pienten lasten ensikosketus voimisteluun. Tunneilla harjoitellaan voimistelun perusteita, opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja sekä harjoitellaan esiintymistä. Myös välineisiin päästään tutustumaan kauden aikana.

Jumppakoulu
Jumppakoulu liikkuminen on iloinen asia! Jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti – oli tavoitteena sitten harrastaminen tai kilpailuihin tähtääminen. Jumppakoulu on voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi jatkaa voimistelua valitsemansa kilpalajin parissa tai voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä.

Aikuisten tunnit

Miesten jumppa
Huumorilla höystettyä monipuolista ja reilua miesten lihaskuntoharjoittelua unohtamatta yleiskestävyyttä ja venyttelyitä. Mukavassa porukassa saat intoa ja ideoita kuntoiluusi. Lähde rohkeasti mukaan! Kesto 60 min. Taso: Keskiraskas-raskas.

RPV
Tehokas reisi-pakara-vatsa -treenitunti kaikentasoisille liikkujille. Alussa liikkuvaa lämmittelyä ja tunnin aikana keskitytään vartalon isoihin lihaksiin, toistoja tehden. Mahdollisesti myös vastuskuminauhalla ja painoilla tehden.

Body
Perinteinen koko vartalon treenitunti, jossa nostetaan sykettä ja tehdään lihaskuntoa hyvän musiikin tahdissa.

Tanssin iloa 65+
Tanssia aikuiseen makuun mukavassa päivä-ryhmässä. Ryhmä käy myös esiintymässä sovituissa tilaisuuksissa. Kevyt-keskiraskas tunti.

Bodymix
Tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta lempeästi liikkuen.Sopii kaikenikäisille liikkujille, tunnilla ei hypitä.

Intervallibody
Sykkeen nostot ja lihaskunto-osuudet takaavat tehokkaan treenin.