Hienoa, että olet valinnut Vaasan Vasamattaret liikuntapalvelujen tarjoajaksesi. Vaasan Vasamattaret on liikuntaseura, joka toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Seura on perustettu vuonna 1933 ja liikuntamme vuosittain useita satoja lapsia, nuoria sekä aikuisia. Vuonna 2016 seurassamme liikkui yli 500 lasta, nuorta ja aikuista.

Toimintamme alkaa aina elo-syyskuun vaihteessa ja päättyy toukokuun puolivälissä. Syyskausi ja kevätkausi päättyy aina upeaan, koko seuran näytökseen jossa kaikilla on mahdollisuus esiintyä.

Lapset
Tarjoamme 1-6-vuotiaille lapsille perheliikuntaa, kirppujumpppaa ja tanssia (tytöt ja pojat) sekä voimistelun nuppuryhmiä (tytöt). Joukkuevoimistelun esivalmennusryhmät aloittavat  6-7-vuotiaina ja siitä ylöspäin löytyy ikäkausiryhmiä, joissa voi harrastaa joukkuevoimistelua oman taitotason mukaan (kilpa/harraste/SM).

Nuoret
Nuorille tarjoamme joukkuevoimistelun harraste- ja kilparyhmiä, jotka harjoittelevat 2-6 kertaa viikossa. Joukkuevoimistelujoukkueita on useita, ja ikäjakauma menee kahden vuoden välein. 10-12v, 12-14v, 14-16v sekä yli 16v.

Milloin mukaan? Joukkuevoimistelu on suositeltavaa aloittaa heti kilpailukauden jälkeen, jolloin joukkueilla alkaa peruskuntokausi. Ajankohta on joko joulukuu tai touko-kesäkuun vaihde. Järjestämme vuosittain avoimen kokeilupäivän halukkaille.

Aikuiset
Aikuisille tarjoamme ryhmäliikuntatunteja Vaasan alueen kouluilla. Tarjoamme perinteisiä kuntojumppia, tehokkaita ryhmäliikuntatunteja,  miesten jumppaa sekä tanssia.

Seniorit
Senioreille meillä on tarjota kevyempää jumppa sekä killan tanssiryhmä. Näissä ryhmissä liikkumisen ilo ja elo näkyy!

Tunneillamme on aina mahdollista käydä kerran maksutta kokeilemassa ja päättä jatkosta sen jälkeen.

Kaikki jäsenmaksun ajallaan hoitaneet jäsenemme ovat vakuutettja Jumppaturva-vakuutuksella.

Jäseneksi ilmoittudutaan ja lasku luodaan jäsentieto -sivuilla.


Meillä voit maksaa kausi- ja vuosimaksun myös Tyky-seteleillä tai Sporttipassilla.

Näin toimit:
1. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi tunnille ja luo lasku itsellesi.
2. Ilmoita osoitteeseen talous@vaasanvasamattaret.fi minkä summan maksat seteleillä ja minkä summan maksat itse verkkopankin kautta/koko summa seteleillä. Näin Jäsentieto-ohjelmassa osaamme muutta summan/maksun kuitatuksi ja vältyt maksumuistutuksilta.
3. Toimita setelit osoitteeseen Vaasan Vasamattaret / Talous Wolffintie 36F11 65200 Vaasa tai anna ryhmän ohjaajalle nimellä varustetussa kuoressa.
4. Liiku ja nauti liikunnasta kanssamme!

 

Liikunnan iloa koko perheelle jo vuodesta 1933.