Delestra Z 10-12v

Pienimmät voimistelijat Staraan!

Lauantaina 28.11. kaksi bussilastillista starttaa kohti syksyn alueellista Stara-tapahtumaa Jalasjärvellä. Mukaan lähdössä Dellaria, Olesia A ja Olesia O, Dirius sekä Delestra X.

Jäjestävän seuran sivuilla lisää infoa tapahtumasta!

stara_logo_rounded_text

Syksyllä 2015 voimistelun Asema muuttuu ja Asema-nimi vaihtuu voimistelun Stara-tapahtumaksi!

Jännitystä ja yhteistä tsemppausta ennen kuin kuuluttaja toivottaa tervetulleeksi lavalle. Raikuvat aplodit ja ihka oikea mitali hienosta esityksestä. Voimistelevalle lapselle esiintyminen on kokonaisvaltainen elämys, kipinä, josta parhaimmillaan syttyy elämän mittainen rakkaus lajiin.

Stara-tapahtumat ovat voimistelutapahtumia noin 7–12-vuotiaille voimistelijanaluille. Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Stara-tapahtumissa voi esittää voimisteluohjelman, liikesarjan tai tanssiesityksen joko yksin tai yhdessä. Esitys voi olla itse luotu tai esimerkiksi Voimisteluliiton valmisohjelma. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat suorituksestaan palautteen sekä mitalin tai muun palkinnon.

Lisää samasta aiheesta