Liity KPO:n Kannustajaksi ja tue seuraamme

Vaasan Vasamattaret on valittu mukaan yhdeksi KPO:n Kannustajat-yhteistyöseuraksi vuodelle 2015. Osuuskauppa KPO maksaa seuralle tukea sen mukaan, kuinka paljon Kannustaja-jäsenillemme on vuoden aikana maksettu bonusta. Kannustaminen ei pienennä omaa bonusta, vaan saat sen normaaliin tapaan. Ilmoittaudu Vasamattarien Kannustajaksi Omalla S-kanavalla. Toimi heti!

Kannustajat-toiminta tarkoittaa, että osuuskauppa ja mukaan valitut seurat sopivat yhteistyöstä, jossa ko. tahon Kannustajaksi liittyneet tukijat keskittävät ostonsa Osuuskauppa KPO:n ja muihin S-ryhmän toimipaikkoihin. Tämän joukon yhteensä kerryttämän Bonuksen perusteella määräytyy tukisumma, jonka osuuskauppa maksaa seuralle. Kukin Kannustaja saa ostoista itselleen kertyneen Bonuksen normaalisti ja tämä on osuuskaupan maksama lisätuki.

Kannustajiksi liittyy aina asiakasomistajatalouden pääjäsenen, mutta koko asiakasomistajatalouden ostot huomioidaan. Pääjäsenen tulee kirjautua Omalle S-kanavalle ja valita seuraksi Vaasan Vasamattaret ry.

Toimi näin:

  1. Siirry Omalla S-kanavalla välilehdelle Bonus ja ostot.
  2. Valitse sivuvalikosta Kannustajaksi ilmoittautuminen.
  3. Valitse tuettavien seurojen joukosta Vaasan Vasamattaret ry.
  4. Klikkaa Päivitä tiedot –painiketta.

Voit kirjautua Omalle S-kanavalle S-tunnuksillasi (voit luoda ja rekisteröidä itsesi sivuille, mikäli sinulla ei ole aikaisempia tunnuksia) tai voit kirjautua myös S-Pankin verkkopankin kautta.

Jokainen pienikin ostos kartuttaa seuralle maksettavaa tukea, joten olethan mukana Kannustamassa toimintaamme!

Katso video miten kirjaudut kätevästi Omalle S-kanavallesi.

[youtube]http://youtu.be/tK3o2ih9qig[/youtube]

Lisää samasta aiheesta