Ohjaajat

Vastuuvalmentaja
Sanna Lundström
p.0405650350
sanna.lundstrom(a)
vaasanvasamattaret.fi

Muut valmentajat
Iina Helminen
Aune Rintamäki
Reetta Berg

Apuohjaajat
Linn Backström
Elina Myllymäki

Harjoitukset

Pineda (Avoin ryhmä)
Ti 17-18.30 Vikinga skola
Ke 17-18.30 Palosaaren koulu

Team Pineda
Ti 17-18.30 Vikinga skola
Ke 17-18.30 Palosaaren koulu
Su 16.15-18.30 Isolahden koulu

Mukaan?

Starssien kimallusta, uusia taitoja, onnistumisia, liikunnan iloa ja haasteita. SItä tarjoaa iloinen ja iso Pineda-ryhmä. Tytöt synt. 2011-2012 ovat tervetulleita mukaan toimintaan ja nauttimaan joukkuevoimistelusta.

Joukkueella on erillinen kausivalmennusmaksu, joka perustuu treenimäärään. Ilmoittautuminen ryhmään aukeaa elokuun alussa. Kausimaksun päälle tulee mm. seuraavia kuluja: kilpailupuku, tossut, edustusasu, treeniasu sekä leiri- ja Stara-/kisamatkat

Jokaisella voimistelijalla tulee olla myös Stara- (Pineda) tai JV-lisenssi (Team Pineda), joka hankintaan Jäsentieto-palvelun kautta.

Syksyllä 2019 hankittu lisenssi on voimassa myös kevään 2020.

Tärkeitä päiviä 2019

24.10. Katselmus, Variska

17.11.2019 Alueellinen Stara, Seinäjoki

14.12.2019 Seuran joulunäytös, Vamian sali

Pineda-info

Tervetuloa mukaan Pineda-ikäkausiryhmään
Kaikki tytöt synt. 2011-2012 ovat tervetulleita mukaan joukkuevoimistelun Pineda-ryhmään. Pineda (2 x vko) ja Team Pineda (3 x vko) harjoittevat tavoitteellisesti lajin ominaisuuksia ikäryhmälle sopivalla tavalla.

Pineda-ryhmän pitkän tähtäimen tavoitteena on luoda voimistelujoukkue, joka on taidollisesti ja fyysisesti pätevä, pystyy suorittamaan ikätasolle vaaditut liikkeet ja harjoittelee määrätietoisesti ja terveellisesti. Team Pineda tähtää SM-sarjaan ja harjoittelee tavoitteellisesti.

Lyhyen tähtäimen tavoitteena on luoda lapsiin liikunnan ilo, sytyttää korkea harjoitusmotivaatio ja harjoitella ikätasolle sopivia voimisteluliikkeitä, välinetekniikkaa hyppynarulla ja pallolla.


Joukkuevoimistelu (JV)

Jokainen liike on osa kokonaisuutta. Vaikea tasapaino onnistuu, voimistelijat hyppäävät keveästi ilmaan täsmälleen samaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä liike on jo virrannut saumattomasti seuraavaan.

Onnistumisen ja voimistelun riemu on käsin kosketeltavaa. Yhden sijaan matolla on monta, mutta he kaikki tähtäävät samaan – yhteistyön, lukuisien harjoitustuntien ja joukkueen kanssa vietettyjen hetkien kautta syntyy kokonaisuus, jossa kaikki ovat kuin yhtä. Parhaimmillaan joukkuevoimisteluohjelma on uniikki tarina, jossa yhdistyvät musiikki ja liike, voimakas ja kevyt, paljettien kimallus ja henkeäsalpaava taito.

Joukkuevoimistelun sydän on suomalaisessa naisvoimistelussa. Lajin juuret löytyvät Suomesta, mutta oksat ovat levittäytyneet ympäri maailmaa – naisvoimistelusta on kasvanut vaativaa ja elämyksellistä kansainvälistä huippu-urheilua. Myös Suomessa lajin suosio on kokenut hurjan kasvun, ja joukkuevoimistelu on kivunnut harrastajamäärältään Voimisteluliiton kilpailulajeista suurimmaksi.

Lajia harrastetaan monella taitotasolla aina harrastevoimistelusta huippu-urheiluun. Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä.