Valmentajat

Sanna Lundström
0405650350
sanna.lundstrom(a)vaasanvasamattaret.fi

Joukkueenjohtaja ja treeniajat

Jenni ja Jouni Oikarainen

Treeniajat syksy
To klo 19-21 Isolahti

Tapahtumia syksy 2019

24.10. Katselmus, Variska
9.11. Cup-kisat, Nokia
14.12. Joulunäytös, Vamian sali

Lidiassa voimistelee 6 nuorta voimistelijaa. Joukkue koostuu vuonna 2001-2003 syntyneistä voimistelijoista.

Joukkue kilpailee 16-20-vuotiaiden harrastesarjassa.

Sofia Primetta, 2001
Sofia on joukkueen rentotyyppi, joka jaksaa heittää vitsiä asiasta kuin asiasta. Vaikka sitten rankasta pompusta. Sofia on ollut mukana Lidiassa alusta alkaen, eli vuodesta 2007, jolloin joukkueen nimi oli vielä Darina. Sofia ohjaa myös nuorempia voimistelijoita ja käy lukion kolmatta luokkaa.

Viivi Suomela, 2002
Viivin voimistelu-ura alkoi Adelina-joukkueessa jo pikkutyttönä ja Viivi siirtyi Lidiaan useampi vuosi sitten. Hauska ja rento voimistelija, jolla on ehkä kaupungin notkeimmat kädet. Viivi opiskelee kosmetologiksi ja toimii apuvalkkuna Delestralle.

Josefina Westerqvist, 2001
Josefina on reipas voimistelija ja hyvistä tasapainoistaan tunnettu. Josefina treenaa aina täysillä, vaikka välillä aneleekin armoa kovista venytyksistä. Josefina on ollut Lidia-joukkueessa kahdeksan vuotta, melkein joukkueen perustamisesta lähtien. Josefina käy lukion kolmatta luokkaa ja valmentaa Diriusta. Josefina on Emilian isosisko.

Iida Oikarainen, 2002
Iida on pirtsakka ilopilleri, joka pomppaa muuten korkealle. Iidalla on pisin treenimatka (n. 28km) ja joskus sekin taittuu pyörällä. Iida aloitti voimistelun Adelina-joukkueessa vuonna 2008, mutta siirtyi Lidiaan vajaa kaksi vuotta sitten. Iida käy lukion toista luokkaa ja ohjaa apuna nuorempia voimistelijoita.

Ella Sundell, 2002
Ella on joukkueen kapteeni ja tunnollinen ahertaja, joka hymyillen tekee rankimmatkin väännöt treeneissä. Ella aloitti voimistelun Adelina-joukkueessa ja siirtyi Lidiaan vajaa kaksi vuotta sitten. Ella käy lukion toista luokkaa ja valmentaa Diriusta, sekä pieniä jumppareita.

Emilia Westerqvist, 2003
Emilia on joukkueen juniori, joka on juuri aloittanut lukion ensimmäisen luokan. Emilia on aikaisemmin voimistellut Adelina-joukkueessa, mutta siirtyi Lidiaan vajaa kaksi vuotta sitten. Emilia on reipas ja rempseä treenaaja, jonka kuulee naureskelevan treeneissä. Emilia toimii apuohjaajana Pineda Kids -joukkueelle.

Mukaan Lidiaan?
Joukkueeseemme ovat tervetulleita uudet, voimistelutaustan omaavat 16-18-vuotiaat tytöt.
Tule reippaasti kokeilemaan!

Ajankohtaista: Lidia

Team Lidian upea vuosi

Team Lidia  nousi syksyllä 2017 naisten SM-sarjaan ja teki samalla historiaa seurassa, sillä yli 20 vuoteen ei Vaasassa ole ollut naisten SM-tason joukkuetta.

Lidia-joukkueilla hienoja suorituksia Välinemestaruuskilpailuissa

Joukkuevoimistelun 10-12v ikäkausijoukkue Lidia osallistui viikonloppuna kauden pääkisaansa, SM-kilpailuihin 1.-2.12 Helsingissä, Töölön kisahallissa. Lidia Z sijoittui Kuningaskobra-ohjelmallaan kategoriaan 3. Lidia Y ohjelmallaan kategoriaan 8 ja Lidia X karegoriaan pirteällä ohjelmallaan kategoriaan 9. Kilpailuun osallistui 69 joukkuetta 10-12v ikäsarjassa.

Kuvagalleria Lidioista vuodesta 2007